top of page

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Totale ontspanning of een korte kennismaking met Cenzaa en Eline? Op deze pagina vind je alle informatie over de cenzaa gezichtsbehandelingen die gegeven worden bij Huidverzorgingspraktijk Eline. 

anti age huidstudio eline.jpg

Cenzaa behandelingen

Cenzaa mini 30 minuten  €35.00

Maak kennis met Cenzaa & Eline

Cenzaa clean 45 minuten  €45.00

Optimale reiniging van het gelaat

Cenzaa impressions 60 minuten  €57.50

Relax behandeling + epileren

Cenzaa moments 75 minuten €70.00

Totale ontspanning + epileren 

Hier onder lees je meer over de behandelingen.

CENZAA MINI

 

Een korte gezichtsbehandeling, maak kennis met Cenzaa & Eline.  De huid wordt bekeken, gereinigd, krijgt een diepte reiniging, masker en afsluitende huidverzorging + advies.

CENZAA CLEAN

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid, krijgt een diepte reiniging. Onzuiverheden worden verwijdert, er wordt een speciaal masker aangebracht en afsluitend huidverzorging + advies.

CENZAA IMPRESSIONS

Ben je wat meer ontspanning nodig en wil je toch ook net als de Cenzaa Clean goed gereinigd de salon verlaten? Kies dan voor de impressions behandeling, gelijkwaardig aan de Cenzaa Clean, inclusief wenkbrauwen waxen of epileren en tijdens het masker een uitgebreide massage van decolleté, nek en schouders. 

 

CENZAA MOMENTS

Tijdens de Cenzaa Moments wordt je compleet in de watten gelegd. De behandeling wordt gestart met een korte massage van de schouders en nek, de huid wordt gereinigd, krijgt een diepte reiniging, wenkbrauwen worden gewaxt / geëpileerd, een uitgebreide massage vindt plaats. Er wordt een masker aangebracht en de handen worden fijn ingemasseerd. Afsluitende huidverzorging + advies. 

Tijdens alle behandelingen kun je upgrades toevoegen, zoals het waxen / epileren van de wenkbrauwen. Bekijk hier het aanbod en de  tarieven.

bottom of page